De organisatie

Bloemendal bv bestaat uit 3 bedrijven, Bloemendal Bouw bv, Bloemendal Onderhoud bv en Bloemendal Techniek bv. Bloemendal Bouw bv is actief in meerdere disciplines: utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie. Vanaf 1961 heeft het bedrijf een diversiteit aan utiliteitsprojecten gerealiseerd in midden-Nederland. Bloemendal Bouw loopt ook voorop in de meest recente ontwikkelingen en is gespecialiseerd in energieneutrale en duurzame nieuwbouw en renovatie van woningen en utiliteitsgebouwen.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Bloemendal is al jaren bezig met de verduurzaming van de gebouwde omgeving en heeft een spilfunctie in het aansturen van bouwteams bij kleine en grootschalige verduurzamingsprojecten. Voorop staat altijd het samen ontwikkelen en realiseren van kwalitatief hoogstaande bouwwerken.

Over Jan Costa

Al jaren heeft Jan Costa daar een coördinerende rol om processen in gang te zetten en alle betrokken partijen samen te brengen bij het realiseren van projecten. Samenwerken is een must, maar een ieder moet wel zijn / haar verantwoording nemen. Bouwen doe je samen!!!

Bloemendal BV
www.bloemendalbouw.nl
info@bloemendalbouw.nl

Jan Costa