Warmtenetwerk

De organisatie

De Viessmann Group is een internationaal toonaangevende fabrikant van verwarmingssystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf heeft ca. 12.000 medewerkers in dienst en de omzet van de Group is 2, 25 miljard Euro, met een exportaandeel van 54%. Met 23 productiebedrijven in 12 landen, distributie en vertegenwoordiging in 74 landen alsook wereldwijd 120 verkoopkantoren, is Viessmann internationaal georiënteerd.

Het aanbod duurzame energiesystemen van Viessmann omvat thermische zonne-energie-installaties, verwarmingsondersteuning en koeling voor gebouwen, warmtepompen van 1,7 tot 2.000 kW voor gebruik van warmte uit de aarde, het grondwater of de omgevingslucht, ijsbuffersystemen van 6 tot 17 kW alsook fotovoltaïsche systemen.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Voordat in een wijk een campagne wordt gestart wordt de meest geschikte buurtoplossing voor het opwekken en distribueren van warmte en koude bepaald. De specialisten van Viessmann hebben internationale ervaring met dit vraagstuk. Het samenwerkingsverband helpt de buurt, gemeentes en woningcorporaties met de beste keuze.

Over Mark van der Linden

Mark van der Linden houdt zich vooral bezig met het bijdragen aan Viessmann energy solutions met haalbare doelen voor de gebouwde omgeving. Het maatschappelijke karakter voor het opwekken van energie houdt velen van ons bezig, het vertrouwen van onze kinderen om beter voor de aarde te zorgen is voor hem de intrinsieke motivatie om te zoeken naar oplossingen en het bewust maken van de mogelijkheden bij onze relaties. Mark is besluitvaardig en gaat problemen nooit uit de weg. Heeft een competitieve houding en wil overal het beste resultaat uit halen.

Viessmann Nederland BV
www.viessmann.com

Mark van der Linden