Warmteafgiftesysteem en luchttoevoerpunten

De organisatie

Al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij kijken we zeker niet alleen naar techniek, ook de uitstraling van een product is voor ons belangrijk. Maar, Jaga is méér dan een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie zijn ze voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en onze medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion en build bridges.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Jaga ontwerpt, ontwikkelt en levert voor iedere woning de passende binnenklimaatoplossing voor verwarming, koeling en ventilatie om zo de transitie naar energieneutraal mogelijk te maken. Een passende oplossing verenigt volgens Jaga de wensen van alle betrokken partijen – architect, engineer, opdrachtgever, installateur, consument – tot één passend concept dat scoort op duurzaamheid, comfort, energiebesparing en gebruiksgemak.

Over Johan van Putten

Als adviseur van Jaga is Johan van Putten de schakel tussen opdrachtgevers, installateurs en adviseurs, door samen de optimale mix van binnenklimaatoplossingen te selecteren of volledig te ontwerpen voor iedere opgave binnen utiliteitsprojecten of woningbouw energie-NUL.

Jaga
www.jaga.nl
info@jaga.nl

Johan van Putten