Warmtepompen, boilers en mechanische ventilatie

De organisatie

Inventum biedt energieoplossingen die worden toepast in zowel bestaande als nieuwbouwsituaties, in de woning- en utiliteitssector. Ze beschikken over een breed assortiment boilers, ventilatiewarmtepompen en kokend watersystemen. Van keukenboilers tot pasklare energieconcepten, waarmee je eenvoudig drie of meer stappen in een energielabel maakt. Met meer comfort voor de eindgebruiker als extra resultaat.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Door actieve samenwerking met gerenommeerde partners levert Inventum Renewable Projects totaalconcepten waarbij veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten centraal staan. Door afstemming met alle partijen binnen het samenwerkingsverband zal Inventum de hoge standaard van kwaliteit borgen.

De missie: het bieden van een gezonde leefomgeving en comfort voor iedere bewoner tegen een haalbare prijs. Inventum Renewable Projects streeft naar een volledig duurzaam en energieneutraal woningaanbod.

De visie: door het ontwikkelen van innovatieve, duurzame energieconcepten wil Inventum Renewable Projects de energietransitie versnellen. Hierbij staat de (eind)gebruiker centraal.

Over Arjan Wieggerinck

Arjan Wieggerinck is al ruim 20 jaar werkzaam in de duurzame energiesector. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van duurzame energie in al zijn facetten.

Inventum Technologies BV
www.inventum.com
info@inventumcom

Arjan Wieggerinck