Zonnesystemen

De organisatie

Green Recovery draagt de energietransitie een warm hart toe. Al ruim 5 jaar engineren en installeren zij zonnestroom systemen, van kleine particuliere installaties tot grote zakelijke installaties inclusief begeleiding van bijbehorende subsidiemogelijkheden. Sinds 2,5 jaar heeft Green Recovery zich ook gespecialiseerd in warmteproductie en engineren en installeren zij ook warmtepompen en afgiftesystemen voor bestaande en nieuwbouw projecten. Dit doen zij zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Buiten de jarenlange ervaring als installatie en advies bedrijf volgen zij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van o.a. pv systemen, denk hierbij aan energie-opslag en smart grid solutions. Zij willen graag samen met de andere aan- gesloten partijen totaaloplossingen ontwikkelen en aanbieden die goed aansluiten op duurzaamheidsambities van het project.

Over Bart Willem Smink

Mede-oprichter van Green Recovery, Bart Willem Smink, is al ruim 5 jaar bezig met de verduurzaming van woningen en zakelijk vastgoed. Samen met het team hebben zij veel specialisatie in huis. Dankzij veel ervaring en een groot netwerk ontstaan er prettige en interessante samenwerkingen.

Green Recovery
www.greenrecovery.nl
info@greenrecovery.nl

Bart-Willem Smink