AAN DE SLAG IN HET VIERDE KWADRANT IN HUIZEN

Informatieavond comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij wonen

Dinsdagavond 7 juni 19.30 uur

Speciaal voor woningen (gebouwd na 1995) in het Vierde Kwadrant (Filosofenbuurt en De Tuit) in Huizen.

Het besparen van energie is belangrijker dan ooit. We willen en moeten minder gebruik maken van fossiele brandstoffen. Met de huidige aardgasprijzen wordt het financieel steeds aantrekkelijker om de woning aardgasvrij te maken. Veel woningeneigenaren hebben hiervoor dan ook belangstelling. Tegelijkertijd zijn er diverse vragen zoals →

Speciaal voor woningen (gebouwd na 1995) in het Vierde Kwadrant in Huizen.

Het besparen van energie is belangrijker dan ooit. We willen en moeten minder gebruik maken van fossiele brandstoffen. Met de huidige aardgasprijzen wordt het financieel steeds aantrekkelijker om de woning aardgasvrij te maken. Veel woningeneigenaren hebben hiervoor dan ook belangstelling. Tegelijkertijd zijn er diverse vragen zoals ↓

• Wat is het beste moment om van het aardgas te gaan?
• Welke oplossingen en subsidies zijn beschikbaar?
• Zijn hybride technieken niet aantrekkelijker?
• Hoeveel ruimte neemt een warmtepomp in?
• Maakt een warmtepomp veel geluid?
• Wat komt er verder bij kijken als je je woning wilt verduurzamen?

Al deze vragen komen aan bod tijdens de informatieavond die de gemeente Huizen organiseert op dinsdagavond 7 juni speciaal voor woningeigenaren in het Vierde Kwadrant. De bijeenkomst wordt gehouden in gymzaal Ellertsveld (Ellertsveld 3, Huizen) en start om 19:30 uur. U kunt zich hiervoor t/m 2 juni aanmelden via het aanmeldformulier.

Als u niet aanwezig kunt zijn, maar wel interesse heeft in het all-in pakket, dan kunt u Klimaatmissie Nederland bellen (06-28556237). Direct een Klimaatplangesprek inboeken kan uiteraard ook.

Als u wel wilt verduurzamen, maar geen gebruik wilt maken van het all-in-pakket, dan kan dat natuurlijk ook. Het Duurzaam Bouwloket (duurzaambouwloket.nl), het onafhankelijke energieloket van de gemeente Huizen, vertelt u hierover meer tijdens de avond.

De bijeenkomst is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Voor VvE’s wordt een aparte informatieavond georganiseerd op 21 juni.

AANMELDEN VOOR DE INFORMATIEAVOND 7 JUNI

Totaalpakket voor woningen
gebouwd na 1995

In opdracht van gemeenten in Gooi en Vechtstreek hebben wij een totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.

Download Brochure Totaalpakket Klimaatmissie

Laat je informeren

Tijdens een persoonlijk online (Teams)gesprek van ca. 60 to 90 minuten wordt je hele huis inclusief je woonsituatie doorgenomen. De kosten hiervoor zijn € 100,- (incl. 21% btw)*. Je ontvangt binnen twee dagen na het adviesgesprek een Klimaatplan in je mailbox, hierin staan alle maatregelen inclusief een indicatie van de kosten. Je kunt hieronder een afspraak inplannen.

*De eerste 20 Klimaatplangesprekken voor woningeigenaren in het Vierde Kwadrant zijn kosteloos.

Klimaatplan aanvragen