AAN DE SLAG IN FLORIANDE WEST – HOOFDDORP

Om bewoners in de wijk Floriande West op weg te helpen, biedt Klimaatmissie Nederland in samenwerking met Energieloket Haarlemmermeer een totaalpakket aan voor woningen gebouwd na 1995.

Het pakket is een totaalaanbod om je huis aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij te maken. Wat gaan we doen? Het begint met een persoonlijk gesprek waarna er een gratis Klimaatplan (t.w.v. € 100,-) voor jouw woning wordt uitgewerkt. We nemen samen je woonsituatie door en bespreken verschillende maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Aan de slag met jouw woning?
Vraag een gratis Klimaatplan aan

Veel woningeigenaren zien door de bomen het bos niet meer. Wat moet ik doen en wie moet de maatregelen uitvoeren? Hoe weet ik dat alle maatregelen op elkaar aansluiten en alles echt optimaal werkt? Welke garanties heb ik en hoe weet ik zeker dat ik de komende jaren grip heb op mijn energiekosten?
Wij helpen je graag.

Informatieavond terugkijken
Folder totaalpakket woning na 1995 downloaden
Klimaatplan aanvragen

Vragen

Heb je vragen of was je afwezig tijdens de informatieavond, maar heb je wél interesse in een persoonlijk gesprek over het totaalpakket?

Stuur dan een mail naar info@energielokethaarlemmermeer.nl
of bel naar: 023 204 10 08.