AAN DE SLAG IN HILVERSUM

Steeds meer Hilversummers verduurzamen hun woning. Ze isoleren, leggen zonnepanelen op hun dak of zijn op zoek naar mogelijkheden om hun woning duurzaam te verwarmen.

We moeten van de fossiele brandstoffen af om de klimaatverandering tegen te gaan. Dat betekent ook wat voor jouw woning. Maar hoe doe je dat? Waar kies ik voor? Welke warmtepomp past het beste bij mijn woning? Is het verstandig om nu over te stappen of nog te wachten?

Totaalpakket voor woningen
gebouwd na 1995

In samenwerking met het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek (EDB) hebben wij een totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het EDB doet dit in opdracht van de Regio Gooi en Vechtstreek, waar gemeente Hilversum deel van uitmaakt. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.

Het begint met een persoonlijk gesprek waarna er een gratis Klimaatplan (t.w.v. € 100,-) voor jouw woning wordt uitgewerkt. We nemen samen je woonsituatie door en bespreken verschillende maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Download Brochure Totaalpakket Hilversum

Online informatieavond Duurzaam Wonen bekijken

Op maandag 15 november heeft het Energie Dienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek (EDB) een online informatieavond Duurzaam Wonen georganiseerd voor bewoners van Acaciapark en de Kolhornseweg in Hilversum.

De online bijeenkomst kunt u hier alsnog bekijken.

Laat je vrijblijvend informeren

Aan de slag met je woning? Klimaatmissie Nederland helpt je graag. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en gratis Klimaatplan (t.w.v. € 100,-) . Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Klimaatplan aanvragen

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.