AAN DE SLAG IN AMERSFOORT

Informatieavond comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij wonen

Speciaal voor woningen gebouwd na 1995.

Op dinsdag 28 juni van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur organiseren Energieloket 033Energie en Klimaatmissie een informatieavond speciaal voor woningeigenaren van woningen gebouwd na 1995. Energiezuinig en aardgasvrij wonen. Een gezonder binnenklimaat, lekker koel in de zomer, comfortabel in de winter en grip op je energiekosten! 👇 Hoe dan?

Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over de technische mogelijkheden (maatregelen) en zal er door het Warmtefonds een toelichting worden gegeven op financiering en subsidies. Er komen bewoners aan het woord die hun ervaringen met het totaalpakket vertellen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen aan de verschillende experts. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

AANMELDEN VOOR DE INFORMATIEAVOND 28 JUNI

Aan de slag met je woning

Steeds meer Amersfoorters verduurzamen hun woning. Ze isoleren, leggen zonnepanelen op hun dak of zijn op zoek naar mogelijkheden om hun woning duurzaam te verwarmen. We moeten van de fossiele brandstoffen af om de klimaatverandering tegen te gaan. Dat betekent ook wat voor jouw woning. Maar hoe doe je dat? Waar kies ik voor? Welke warmtepomp past het beste bij mijn woning? Is het verstandig om nu over te stappen of nog te wachten?

Totaalpakket voor woningen
gebouwd na 1995

In samenwerking met het Energieloket 033Energie hebben wij een Totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.

Download Brochure Totaalpakket Klimaatmissie

Laat je vrijblijvend informeren

Tijdens een persoonlijk gesprek van 60 minuten wordt je hele huis inclusief je woonsituatie doorgenomen. De kosten hiervoor zijn € 100,- (incl. 21% btw). Je ontvangt binnen twee dagen na het adviesgesprek een Klimaatplan in je mailbox, hierin staan alle maatregelen inclusief een indicatie van de kosten. Je kunt hieronder een afspraak inplannen. Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Klimaatplan aanvragen

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.